Wednesday, May 6, 2009

Parcari nesimtite

De la Emma

"In imaginea 1 am fotografiat o portiune din strada Polizu, renovata in primavara anului trecut. Dupa ce au refacut asfaltul, s-au apucat sa refaca si marcajele, si asa au obtinut capodopera din imagine: o trecere de pietoni care incepe la trotuarul din stanga si se termina nu la trotuarul din dreapta ci intr-o parcare cate se poate de legala, cu marcajele trasate in acelasi zi cu trece
rea de pietoni. Nici macar nu m-am putut infuria pe masinile parcate pe trecerea de pietoni, aia parcasera pe locurile marcate, la fel cum si eu incercam sa traversez pe locul marcat special.

Imaginea doi e de ieri; minunatul proprietar al masinii B 78 AST a parcat cu gratie pe trecer
ea de pietoni de langa Primaria Capitalei.

In imaginea 3 (din pacate, a trebuit sa ma indepartez ca sa nu iau bataie de la prorietar, deci nu se vede numarul de inmatriculare), domnul parcase intre trecerea de pietoni si gura de metrou de la Eroii Revolutiei. Pietonii faceau echilibristica sa iasa de-acolo, domnul avea de cumparat flori...

Ma bucur ca am unde sa public nesimtirile astora. Poate trimiteti un link si catre Politia Rutiera (desi un politist pe care l-am abordat mi-a explicat nervos ca asta e treaba politiei comunitare de sector, nu a politiei rutiere, ce, ei au timp de nimicuri de-astea?)

Toate bune,
Em.3 comments:

La coltu' strazii said...

Am surprins si eu o parcare mojica, insa nu e atat de spectaculoasa in mitocania ei, ca altele vazute pe aici.

In fine, daca se considera calificata, poza se poate prelua aici, fiindca de fapt aici i-ar fi locul :)

De aici: http://lacoltulstrazii.wordpress.com/2009/03/29/inca-o-parcare-mojica-pentru-webul-romanesc/

Numai bine,
br3b

Anonymous said...

intr-un final trebuie sa ajungem si noi Romanii '' educati '' in soferie.....
stiati ca in Statele Unite scrie pe permisul de conducere :
Acesta nu este un drept ! Este o favoare care poate fi retrasa oricand !
salutari all !

Anonymous said...

hei...cred k sunteti putin cam duri cu blogul acesta...nu k as fi fana prostiei dusa la extrem sau as nega purul adevar cum k pe strazile romaniei multi idioti si-au luat carnetul...dar sunt si eu sofer si cu siguranta pot sa inteleg ce inseamna sa circuli cu masina si sa gasesti loc de parcare(mai ales in bucuresti)! as vrea sa pot respecta spatiul pietonal, insa in prezent am ajuns sa ma bucur dak gasesc un loc pe trotuar k sa-mi parchez masina...pana si trecerile sunt ocupate uneori :))...pur si simplu nu mai exista loc pe strazi...imi pare rau de situatie dar asta este..si cine nu intelege sa incerce sa dea o tura cu masina prin oras, poate se lamureste ;)