Thursday, July 17, 2008

Multumiri...
















...celor care au contribuit cu fotografii la popularea acestui blog si ne cerem scuze pentru intarzierea cu care au fost publicate.

...celor care promoveaza acest blog.

5 comments:

Anonymous said...

Dar tu esti patron la DALI ? tu unde mata parchezi in orasul asta infect,fara parcari amenajate,plin de jmecheri ca-ti zgirie masina din greu muncita ca vezi doamne ai parcat pe "locul lui" ca ia facut masa loc ...etc

daca pot as parca si pe tine si pe timpul tau liber sa faci bloguri.

plm de romanasi inapti numai cu caterinca si mistouri...grow up!

Cetateanul Turmentat said...

Nu lucrez la Dali.

Oras infect, da. Lipsa parcarilor, da. Dar asta nu inseamna ca, in orasul asta de cacat trebuie sa fii si tu la fel de cacat si sa parchezi pe unde vrea pula ta doar pentru ti-e lene sa mergi 5 minute pe jos.

Daca nu esti in stare sa faci ceva pentru a schimba lucrurile, macar incearca sa iesi din "turma", sa nu mai fii ca ceilalti.

Aveti noroc. In Romania, oamenii sunt inca civilizati. In Anglia daca te-au prins cu SUV-ul parcat prin oras ti-au smuls stergatoarele. Asa pentru ca ai ocupat doar doua locuri de parcare.

Blogul asta nu se ia neaparat de cei care parcheaza si ocupa banda 1, facand-o inaccesibila. Dar ce te faci cu cate un taran, precum B-90-ZLP care putea sa-si lase masina oriunde altundeva.

Timp liber am berechet. Si stii de ce? Pentru ca de acasa pana la munca, fac 30 de minute cu metroul+un mijloc de transport in comun.
Si uite asa imi ramane timp si de bloging, si de sex si de ce vrei tu.

Daca preferi sa te umpli de draci in trafic si sa mai faci si o ora din dristor pana la Victoriei, nu ai decat. Este alegerea ta.

Anonymous said...

Sa te vad pe tine unde o sa parchezi cand o sa ai o masina, cetatene turmentat.

Cetateanul Turmentat said...

Hai sa facem altfel. Hai sa facem un exercitiu.

Da-te o saptamana prin oras fara masina. Mai ia-ti si doua plase in mana.

Plimba-te cam 2 ore dimineata si doua ore seara. Victoriei, Romana, Universitate, Unirii... pe unde vrei tu.

Asa cum m-am educat sa arunc resturile si mucurile de tigara nu pe strada ci la cosul de gunoi, chiar daca mai merg cu ele in mana 10-20-50 metrii, tot asa am sa incerc sa ma educ si in privinta parcarii.

Anonymous said...

copii nascuti in masina cu portofelul burdusit si relatii la politia rutiera, asta sunteti oligofrenilor! daca aveti masina nu inseamna ca detineti trotuarul. parcheaza unde poti, dar lasa macar 1 metru si pietonului care a decis sa nu-si faca burta la volan ci ceva natural, adica sa mearga, ceva ce voi nu mai stiti sa faceti de la nastere!

idioti!